Ediția 1 : Contra cronometru

0
964

Tărg caritabil pentru gemenii Ciutac
Ediția 1: Contra cronometru

“Timpul este singurul care nu se întoarce niciodată!” ( Mark Twain)

Tic -tac , tic- tac , tic-tac……așa suna ceasul, însă acest ceas nu suna aievea , sună pentru că trece timpul și el nu se mai întoarce.

Stă în puterea noastră să îl ajutăm să treacă cu folos , să facem ceva îmbucurător , care să ne umple inima și atunci când punem capul pe pernă seara , să zicem : “Mulțumesc Doamne“!

Zile și nopți, mă gândesc la acest târg, am ajuns să îl și visez. Aș vrea ca acest târg să fie un targ de poveste. Decând am dat vestea târgului , dimineața când ma trezesc primesc mesaje :” vreau și eu sa ajut”, “vreau și eu sa donez “, “cum pot ajuta? “.

Zilele trecute mi-a scris o prietena a grupului : vreau sa fac și eu un targ in Timisoara.
Cât de multă bucurie 🙂 și cati oameni fain exista pe lumea aceasta , doar atunci poți vedea, când ai nevoie de ei și când ai inima deschisă…de aici a și pornit ideea și de aici nu ne mai oprim.

Târgul începe de dimineata, cu multe evenimente pe placul atât a celor mici cât și a celor mari.

Ne dorim să vă simtiți bine iar copii să se poată bucura până când părinții donează cumpărând cele expuse la târg.

Scopul nostru este să adunam bani cu fiecare târg la pusculița gemenilor, pentru că procentul lor este sub 15% din suma necesară.

Ei au nevoie de peste 4.2 milioane de dolari, nu doar pentru a-și salva viata ci și pentru a stopa aceasta boala cruntă, care îi imobilizează la pat, cu cât trece timpul mai mult.

Suntem contra cronometru , pentru că micuții au implinit 1 anișor în 20 septembrie , iar vaccinul se poate administra până la vârsta de doi anișori, însă cu cât avansează boala mai mult în corpul lor micuț și firav cu atât recuperarea va fi mai grea și mai anevoioasă.

Mi-aș dori să ne sune cineva și să ne spună: depun eu 8% din diferența până la 20% , apoi cineva să ne zică depun eu x% din suma, plus târgurile pe care le vom face , plus donațiile fiecăruia dintre voi, licitațiile și tombolele, toate darurile și sacrificiile ….sper să ne conducă pe drumul victoriei și să salvam doua inimi deodată.

Oare cât de fericiți am fi să știm că am făcut parte din povestea lor?

Câți oameni am fi fericiți în acelaș timp….4, 8, 10, ….peste 42.000mii …peste 50.000mii de persoane , poate întreg mapamondul ar fi fericit pentru că intr- o zi  AU REUSIT ȘI EI.

“Dragi prieteni, mămici, bunici, copilași ❤️❤️, babysittery …va invitam cu drag la Târgul caritabil “CONTRA CRONOMETRU” organizat din suflet pentru a susține cazul gemenilor Ciutac ❤️❤️doi copilași care suferă de Amiotrofie Spinala a cărui tratament costa peste 4 miliaone de doalri. 😥.
În cardul târgului veți putea achiziționa hăinuțe pentru copii, adulți, jucării, gablonturi și multe multe lucruri, toate în stare foarte bună!

Program special:

De la ora :

*10.00-10.20 – Deschidem oficial portile targului                                                             *10.20-13.00 – desenam si pictam impreuna                                                                  *13.00-14:00- clovnul cel simpatic va înveseli copilasii
* 14.00-15.00- vor fi alături de noi îndrăgitele mascote Minnie, Mickey, Donald și Guffy
*15:00-16.00-  ni se alătură Elsa și Alba ca zăpada, copilașii vor avea parte de o ora de distracție

Veți putea achiziționa bilete în cadrul târgului , pentru tombole care vor fi extrase spre finalul targului ,

Tombole:
1.Un cort pentru copii, nou
2.O cana lucrata handmade
3. O veioza personalizata, handmade cu Minnie.
4.Un aranjament minunat de balon cu aer cald și cu flori de săpun.
5.Un cadou personalizat cu balon și mascota în interior                                                                                                                          6.Pe Mos Craciun acasa in seara de Craciun 🙂                                                                                                                                  7. O manichiura de poveste, pictata si personalizata exact asa cum nici nu va puteti imagina 🙂                                                                                                                   8. La standuri ne intalnim cu, cartile lui Narcis Cernea – prezentate de Irina

Surpriza !! Pentru prima data, va punem la dispozitie Tricouri cu Logo-ul asociatiei Impreuna pentru Bubu , pixuri personalizate si MASTI din bumbac , lavabile.

Surpriza cea mai mare si ceva inedit, doar pentru cei care ajung fizic la targ !!! Este o surpriza revolutionara, fantastica si fiecare dintre voi v-a putea sa se bucure de ea.

Participand la târg veți avea parte de surprize frumoase alături de noi, iar toți bănuții care se vor strânge în cadrul evenimentului vor fi pentru Gemenii Ciutac, pentru a-i ajuta sa ajungă mai aproape de suma salvatoare.

Doar impreuna cu voi reușim!!

Va așteptăm cu drag!!”” – ne scrie atat de frumos si de punctual Hajni, matusa lui Bubu.

Imi doresc ca timpul sa ramana prietenul nostru si sa treaca cu folos, iar atunci cand ne uitam inapoi, sa stim ca impreuna am scris istoria celor doua inimi salvate!

Sa va fie bine,

Csilla

Va prezint o parte din echipa organizatorica a targului.

Am ales Asociatia Impreuna pentru Bubu deoarece isi alege cauze nobile si sustine copii si familii a caror viata e greu incercata.
Apreciez munca asociatiei mai ales pentru ca s-a indreptat spre cazuri, ca cel al gemenilor Ciutac si nu a speriat-o suma enorma necesara vaccinului. E o suma care te ingenuncheaza ca si parinte-Voluntar Corina
Voluntar Luzia
Succes. Sa ne vedem cu bine- voluntar Luzia
Sa ne vedem cu bine- voluntar Larisa
Doamne ajuta!- voluntar Alina
Cand iti doresti ceva, tot universul conspira in favoarea ta!- voluntar Irina
Primul pas este cel mai important, restul vine de la sine.- voluntar Dari
Impreuna vom reusi.- Voluntari Hajni si Bogdi
Impreuna putem reusi. -voluntari Zoli si Tundi
Avem nevoie de voi. – voluntar Daniela
Sa vina soarele si pe strada noastra!- voluntar Diana
Fericirea este zambetul care se afla sub nasul tau!- voluntar Alexandra

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here