Mărturia Cercetașilor Munților Câmpulung

0
Mărturia Cercetașilor Munților Câmpulung
Echipa de cercetași

Aceasta este mărturia lor:

“De la începutul anului cercetăsesc ne-am gândit să facem un atelier de Crăciun bazat pe poteca galbenă (spirit civic).În momentul în care am găsit persoana potrivită pentru care să donăm banii pe care îi vom strânge în urma atelierul, am anuntat-o pe șefa noastră, Andreea Săvescu, sa ne ghideze în realizarea atelierului.

 Cazul lui Bubu a fost descoperit de către o cercetașă de pe pagina de Instagram al Teodorei Ungureanu.Pe 26 decembrie câteva dintre cercetașele noastre, le voi enumera aici:Anastasia, Alexandra, Maru, Delia, Mariuca si Iulia, au confecționat la atelier decorațiuni. Decorațiunile acestea urmau să fie vândute, apoi au gătit câteva prăjituri pentru a îndulci atmosfera, sub îndrumările mamei unei cercetașe.

 Iar Ana, Ștefania, Maru, Delia, Bianca, Iulia, Lori, Paul, Rareș,Edi, Luca ,Sara, Lizuca si coordonatoarea noastră Iuliana,  am asistat la târgul de la Biserica Fundeni a cărui părinte paroh Ciprian Dragomir ne-a dat acordul pentru a face târgul.

 Articolele nu au avut un preț anume, fiecare fiind invitat să doneze cât își dorește pentru Bubu.De asemenea, fiecare persoană prezentă la târg a avut ocazia să îi scrie lui Bubu un gând bun, care a fost atașat pe crengile unui brăduț,apoi trimis către familia lui Bubu.

 În urma donațiilor am reusit să strângem suma de 3000 lei.

Cu această acțiune sper că am reușit să îi aducem un zâmbet pe buze lui Bubu și familiei sale și sperăm să ne întâlnim cât mai curând.

Cu drag,Cercetasii Munților Câmpulung”

Au mai donat , la îndemnul Zuzei noastre: -Anastasia, Alexandra, Maru, Delia, Mariuca, Iulia, Ana, Stefania, Bianca, Loredana, Paul, Rareș, Edi, Luca, Sara, Lizuca, si coordonatoarele noastre, Andreea Săvescu, Iuliana Olteanu și părintele Ciprian Dragomir.

Vă mulțumim din suflet,

Brăduleț drăguț , împodobit cu gânduri bune pentru Bubu