Mărturia Lenuța

0
Mărturia Lenuța

    Mulțumesc bunului Dumnezeu că am avut ocazia de al cunoaște și de al avea aproape de mine și de familia mea pe micuțul erou, Bubu și pe familia lui. Sunt oameni deosebiți, greu încercați de viața. Cu adevărat au luptat și lupta incontinuare pentru bunăstarea și sănătatea lui Bubu.

     De multe ori stau și mă gândesc cum este viața aceasta, când am văzut prima dată cazul lor pe pagina de Facebook am plâns doua seri la rând și ma gândeam la acest micuț erou, cum de rezista atâta durere. Nu îmi imaginam ca o sa am vreodată ocazia de al putea strânge in brațe, si uite ca Dumnezeu face minuni și acest micuț Erou este lângă noi, si ne bucurăm zilnic de evoluția lui și de zâmbetul lui frumos.

   Când l-am văzut prima oară la spital, sa bucurat atât de mult ca i-am dus ou Kinder, incat mi-a bucurat si mie sufletul. Ouale Kinder erau preferatele lui, inaintea acestei crunte boli care a tăbărât asupra lui.

 A doua noastră bucurie a fost când a început sa meargă dea bușilea cu micuța noastră Jasmina, după care a urmat marea emoție când a făcut primii lui pași ținându-se de mânuță cu fetița noastră mijlocie,Eva.

 Apoi au început sa se împrietenească toți trei și au ajuns ca și frății,nu stau o zi unul fără celălalt la fel cum nici eu nu pot rezista o zi fără sa ii văd.

 Nu de mult timp am trait o emoție foarte mare, am rămas cu toții surprinși de primul lui “mama”!

 Cu siguranța nu trece mult timp si o sa putem conversa și sta la povesti împreuna .

Vă iubim ,Lenuța ,Costel , Eva , Jazi si Maria & Bica.

Mama cu 3 copii
I-am facut tortul cand a implinit 2 ani si 6 luni, a fost o zi plina de emotie
Aproape nedespartite, insa poza impreuna doar in lift :))
Familia mea Eva, Jazi, Costel