Acasă Despre BUBU

Despre BUBU

Numele meu este “mama lui Bubu”,sunt mămica unui băiețel simpatic,frumușel și foarte zâmbitor.

M-am născut într-o zi de joi la ora 15.00 în orașul Brașov,iar pe Bubu l-am născut tot într-o zi de joi, la ora 13.05 in Sibiu.Destinul a facut să ne naștem aproape unul de celălalt , însă la diferență de 31 de ani.

Am fost o “carieristă ” convinsă, eram “fata de la asigurări “,”domnișoara manager”,domnișoara de la televizor”, “domnișoara director” și cine știe ce apelative mai aveam, însă cel mai mult îmi place acesta:”Mama lui Bubu”.

Nu îmi doream căsnicie și nici copii , până când sora mea a rămas însărcinată.De câte ori o vedem, avea o strălucire aparte în ochi și deborda de fericire, era atât de entuziasmată, puternică și pregătită pentru ce urma să vină,încât putea muta munți din loc. Acela a fost momentul în care mi-am dorit să am și eu copii.Este un exemplu pentru mine și este modelul meu.

Bubu sa născut in 26 octombrie 2017, pe tatăl lui îl cunoscusem în ianuarie 2017,când m-am îndrăgostit iremediabil de el. Era bărbatul visurilor mele.Atât de tare îl iubeam, încât oricine îmi spunea să mai aștept cu căsnicia sau cu un bebe , îmi devenea “inamic”.

Destinul a făcut ca ei să aibe dreptate, nu ne dădusem timp să ne cunoaștem ….astfel în anul 2018 am și divorțat.

Bubu la 7 luni avea deja primi doi dințișori, la 1an si un pic a început să  meargă singur, la 1an și 6luni mânca singur cu furculița și cuțitul, la 1an și 9luni deja vorbea în propoziții.

La 1 an si 9luni , plus 4zile , era să îl pierd pe Bubu…încă suntem în recuperare cu el, dar am reușit să învingem moartea, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Întreaga poveste o aflăm în acest blog.

Vă rog să nu citiți seara, pentru că este o poveste reală și sfâșietoare.Este mai bine să vă culcați seara cu povești frumoase , ca să visați frumos.

Cu drag,

Mama lui Bubu

Momentul mult asteptat