Impreuna “pentru AER “- au reusit!
Iasmina Maria
Caz închis

Evolutie caz: Au reusit parintii sa stranga banii pentru ventilator.

 Sa ne rugam la Dumnezeu sa faca o minune pentru micuta Iasmina si sa fie sanatoasa.

Multumim tuturor pentru sprijin.

 

Avem nevoie de AER!

Dragilor,
Nu știu nici cum sa scriu și nici cum sa cer !
Este strigător la cer sa cerșim aer …
Va scriu povestea intreaga prin cuvintele mamei.

Mama ne scrie :

“Mă numesc Mădălina, am 21 de ani și sunt mama unei fetițe cu vârsta de 4 luni, o fetiță minunată , dar și speciala pentru noi.

Calvarul nostru a început acum 4 luni atunci cand am născut-o pe IASMINA MARIA, o fetiță extrem de dorită și de așteptată , primul și singurul nostru copil.

Pe parcursul sarcinii am facut toate morfologiile , ecografiile si analizele , copilul era perfect sănătos .
Am ajuns la termen, 39 saptamani si 5 zile, am născut o fetiță de 3,500 g , 52 de cm.

Pe data de 28 iulie la ora 08:00 dimineața mi s-a declanșat travaliul și m-am dus la spital unde era de garda chiar medicul care m-a monotorizat pe parcursul sarcinii.

Am avut parte de o naștere foarte grea , cu 12 ore de travaliu si cu dureri foarte mari. Pe lângă contracțiile foarte dureroase atmosfera din spital a fost una grea : doamnele asistente îmi vorbeau foarte urât fiind evervate că nu mai nasc odată iar domnul doctor m-a făcut “proastă” și m-a pus să îmi închid telefonul , ca să nu mă mai sune nimeni , mi-a spus că pe cine interesează că nasc eu …

La finalul celor 12 ore de chin , dl. doctor cu care am născut a procedat la scoaterea copilului cu forcepsul. Atunci mi s-a spus ca am avut parte de malpraxis , un malpraxis care a marcat viața fetiței dar si a noastră ca părinți .

In cardul acestei proceduri medicul a strâns capul copilului foarte, foarte tare încât i l-a deformat, copilul a făcut stop cardio respirator iar apoi a fost resuscitat 45 de minute .
Ce a urmat a fost si este un coșmar : copilul a făcut convulsii din prima zi de viață , a fost ventilată mecanic deoarece nu respira singură , s-a născut cu scor apgar 0 , a făcut stres fetal, a înghițit lichide din burtică. Am stat cu fetita în maternitatea din Pitești 2 luni , pentru că toate spitalele din București efectiv nu voiau să ne primească, spunând ca ei nu vor să își asume ceea ce a făcut acel medic.
Acum suntem la București la spitalul Marie Curie , copilul are nevoi de recuperare kinetoterapie , are tretrapareză spastică , epilepsie , encefalopatie , sindromul bipiramida , insuficienta respiratorie cronica. Și de operație craniostenoză de largire a craniului. Nu poate trăi fără tratament deoarce dacă il oprim nu poate dormi , va face din nou convulsii și crize epileptice .

Nu aude, nu vede , căpșorul nu ii mai creste.

In încercarea de a o face să respire singură, domnul doctor de la București a spus să incercam sa facem o traheostomă , și acesta intervenție chiar a dat rezultate, pentru ca acum respiră fără a mai fi ventilată mecanic ci doar ajutata cu tub de oxigen. Dar nu este deajuns pentru ca nu poate trăi doar cu oxigen și avem nevoie de un ventilator mecanic cpap acasă , i-ar acesta costă peste 11.000 de euro.

O hrănesc prin sonda gavaj .

Pe 28 noiembrie a făcut 4 luni și noi tot la spital suntem , nu am fost niciodată acasă și nici nu vom pleca curând.

Acum fetița mea IASMINA MARIA se luptă să trăiască, lupta e foarte grea , era să cedeze de 3 ori dar ea e atât de luptătoare incât s-a întors , nu a vrut să plece de lângă mine.

Am o fetiță extraordinară , frumoasă care mă simte mereu și atunci când o iau în brațe nici că se mai dezlipește de mine.

Acum a mai rămas doar să ne rugăm și să sperăm că micuța Iasmina Maria nu va pleca de lângă noi .

Vă rugăm dacă o puteți ajuta și pe micuța Iasmina!”

Dragilor, doar cu voi putem reusi!

La referința va rog sa scriem :”AER “ sau “VENTILATOR “.

Asociatia Împreună pentru Bubu
CIF: 42440643
Conturi:

IBAN Lei: RO69BTRLRONCRT0540786801
IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801
Codul SWIFT: BTRLRO22

Pay Pal : donations@impreunapentrububu.ro

Mai multe informatii : contact@impreunapentrububu.ro

Pentru contracte de sponsorizare va rog sa imi scrieti pe email sau pe whatsap: 0034-641100894.

 

Au reusit sa stranga banii parintii pentru ventilator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

...