Împreună pentru Carina Maria-Drum lin îngeraș!
Carina Maria
Caz închis
 • Total donații primite:
 • 23,067 RON
 • 522 EUR
 • Din care s-au tranferat:
 • Pe 12 octombrie, 2020

  Transfer bancar la Asociația Angels Organization

  23,067 RON
 • Pe 12 octombrie, 2020

  Transfer bancar la Asociația Angels Organization

  522 EUR

 

Zilele trecute am primit acest mesaj :

“Bună ziua. Nu stiu daca știți de noi.. Am vorbit foarte mult cu , Cosmina Draghici … As vrea sa va cerem ajutorul.. Am văzut ca sunt multi oameni cu suflet în grup. Am tot evitat sa vă scriu.. pentru ca pur si simplu îmi era rușine.. ! Dar am ajuns la capătul puterilor.. De vineri suntem pe terapie la Louis Turcanu.. Fetița mea suferă de neuroblastom stadiu 4 .. Are 2 ani si 9 luni.. De un an suntem tot prin spitale… aici la Turcanu.. Am trimis actele la o clinica in Viena.. Si am primit un răspuns pozitiv.. Cum ca se poate opera.. dar costurile sunt mari pentru noi 47 de mi.. De un an face chimioterapie.. Pur si simplu nu mai pot. Si nu stiu ce sa facem. Am toate dovezile.. si pozele.. Actele… Daca nu se poate nu este nici un fel de problema. Eu am incercat.. si mai încerc pe unde mai pot..!🙁 in cel puțin o luna trebuie sa mergem .. avem banii dar nu toți..😢.. V-am urmărit cazul dvs.. Imi pare rău..!! Dar sunt disperată..!”

Voi ce ati raspunde?

Imi doresc sa va doriti si voi la fel de mult ca si noi, sa o ajutam si sa mai salvam un copilas, o minune de fetita.

Povestea lor o gasim scrisa de mamica:

 

” Totul a început în 2019 în August mai exact,  când eram la Eforie Nord,  la mare, în vacanță. De atunci au apărut primele semne ale îmbolnăvirii, carina nu mai avea pofta de mâncare, scădea în greutate prea brusc , abdomenul crescut în volum

 … ne-au pus niște semne de întrebăre .. pornind spre Arad cu soțul meu.. cu fetița ..țin minte era într-o duminică după masă când l-am sunat si i-am spus ” hai acasa repede ca ceva nu e in regulă cu fetița noastră ” a venit .. si am pornit la cel mai apropiat spital adică cel din Arad Pediatrie 1.

 Am stat acolo internate 2 saptamani, in care nimeni nu mi-a confirmat exact ce are. Nici ei nu stiau exact.. pe lângă toate ecografiile abdominale care le-am făcut, nimeni nu ne-a confirmat nimic concret ce ar fii până în momentul în care nu am facut un ecograf mai “special” cu o aparatură mai bună.

  Trebuia sa plecam la Timișoara de urgență, ne-a evaluat fetița de la 0 , si urmând o biopsie ne-au confirmat exact despre ce boala este vorba mai exact ” neuroblastom” eram deja studiul IV cu multiple metastaze , care este foarte grav, am stat acolo pe terapie o săptămână, după care am fost mutați in secția de ontologie la Louis Turcanu, urmând multe “cure ” de chimioterapie mai exat 14 până în prezent.

 S-a confirmat că nu se poate efectua operația aici din cauza că, cuprinde niște vene importante, și riscurile sunt prea mari. Am hotărât sa mergem mai departe , sa luptăm pentru ea in contiunare.

   Am vorbit in Viena la AKH , am trimis acolo toate actele, tot ce trebuie ca sa fim sigur ca ne pot ajuta.

   Am primit un răspuns pozitiv din partea medicilor de acolo , dar problema este  ca nu avem sufucienti bani. Costurile sunt peste 40.000euro.

   Acum suntem pe Terapie intensivă , are pneumonie severă,  sper ca pana putem pleca sa adunam acesti banuti, ca sa ne putem salva copilasul.

 Mai avem un copilas acasa, si ne dorim ca frati sa fie impreuna si sa fie sanatosi .

  Sperăm,  cu ajutorul Bunului Dumnezeu să ajungem acolo cu bine, să luptăm toți pentru ea. Pentru că merită o șansă la Viață!

Va rog sa ne fiti alaturi in aceasta incercare grea.”

Donatiile se fac in contul asociatiei cu specificatia : Carina Maria

Asociatia Împreună pentru Bubu
CIF: 42440643
Conturi:
IBAN Lei: RO69BTRLRONCRT0540786801
IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801
Codul SWIFT: BTRLRO22
Revolut:
IBAN : GB70REVO00997013368908
BIC: REVOGB21
Număr de telefon: 0737076001
Pay Pal : [email protected]

 

 

 

 

Carina Gardau sufera de cancer si se afla in Turcia la tratament. Cu ajutorul dumneavoastra, ea a reusit sa inceapa tratamentul. Din pacate acesta este enorm de scump pentru familia Carinei. Mama este nevoita sa stea cu ea permanent, tata lucreaza iar surioara mai mica a Carinei este in grija bunicilor. Impreuna cu dumneavoastra, prin sprijinul nostru putem sa o ajutam pe Carina sa isi plateasca tratamentul si sa se intorca acasa sanatoasa.
Mama ne-a anuntat ca ieri a facut scintigrafia la rinichi iar in cateva zile, Carina urmeaza sa fie operata.
Haideti sa ne implicam pentru Carina! Ea merita sa fie sanatoasa!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

...