Împreună pentru Geo
Geo
Caz închis
  • Total donații primite:
  • 49,561 RON
  • 2,366 EUR
  • Din care s-au tranferat:
  • Pe 16 noiembrie, 2020

    Plata factura spital EMSEY din Turcia

    9,644 EUR

Dragi prieteni, va aducem in atentie un alt caz, cazul lui Geo.

Geo are 17 ani si este diagnosticat cu tumoare pe creier, urmeaza un transplant si inca un transplant.

Costurile sunt foarte mari si au nevoie de noi.

 

Mai jos va las cuvintele mamei, care nu mai au nevoie de nici o introducere. 🙁 🙁

 

“Numele meu este Maria Borozan și sunt mama lui Geo, cum este alintat acasă.

Vreau să vă spun că inima mea urlă de durere în aceste momente și mă simt neputincioasă. Numa-i mamă să nu fii, când puiuțul tău stă pe un pat de suferință, în dureri.

Geo a fost diagnosticat în 2003 cu diabet zaharat de tip I. A urmat un tratament dar cu toate acestea, el a fost mereu un băiat vesel și prietenos iar această afecțiune nu l-a oprit să fie activ în continuare.

Anul trecut, în iulie 2019, Geo a început să se simtă tot mai rău, vomă, stare generală proastă și acuza o durere mare de cap. Am fost internată cu el la Spitalul Luis-Turcanu pe secția de diabet și i-au fost prescrise mai multe tratamente de fiere sau specifice diabeticilor, dar fără rezultat.

Astfel a fost consultat și de un neurolog și i s-a efectuat un CT, de unde am primit crunta veste:

   Tumora pe creier.

Acela a fost momentul când am realizat că ne așteaptă un drum lung și dificil…dar împreună, ca o familie unită, aveam nădejdea că vom reuși să trecem acest hop.

Ulterior, am ajuns cu ajutorul Lui Dumnezeu, la Spitalul Bagdasar Arseni din București unde Geo a fost operat cu succes.

Pe 27 august 2019, chiar de ziua lui Geo, am primit rezultatul biopsiei, rezultatul fiind de ependimom anaplazic.

În urma rezultatului, băiatul a suferit câteva cure de chimioterapie la Spitalul ”Fundeni” din București dar cu toate acestea starea lui Geo încă era una rea.

În luna Noiembrie, am ajuns prin grele eforturi financiare la Spitalul Emsey din Turcia unde i s-a efectuat 30 de ședințe de radioterapie cu un cost de 56.000 de euro! Fonduri, cu greu strânse prin forțele proprii, familie, rude și toți cunoscuții lui Geo.

După 3 luni de pauză, am mers la control în Turcia, însa rezultatul nu a fost  cel așeptat, astfel a început o nouă cură de chimioterapie iar după aceasta va trebui să urmeze două transplanturi de celule stem. Primul transplant ne costă 72.000 euro, bani ce i-am adunat cu mare dificultate dar pentru cel de-al doilea transplant, pur și simplu nu știu dacă vom reuși să-i strângem, într-un timp atât de scurt.

Săptămâna viitoare termina ultima sedinta de chimioterapie, cea pregatitoare transplantului,  apoi se va efectua prima intervenție cu celule stem. Pentru ce-a de-a doua, doar Dumnezu știe dacă vom reuși să strângem restul de bani.

În prezent suntem la spital fiindcă am început  primul transplantul.

De ce spun primul transplant…? Fiindcă medicul ne-a spus că o să fie nevoie și de un AL DOILEA TRANSPLANT pentru ca rezultatele să fie foarte bune.
Pentru a se realiza cel de-al doilea transplant, trebuie achitată o sumă însemnată de bani, mai exact [ 43.700 ] euro pentru care o să atașez proforma care ne-a fost înmânată deja!
Avem rugămintea că dacă binevoiți din puținul dumneavoastră să ne sprijiniți în continuare iar noi vi-am fi profund recunoscători!
Donează pentru o viață care abia acum începe.
Donează pentru GEORGE

Apelăm la voi, oameni cu suflet ce ne-ați ajutat până aici. Ajută-l pe Geo să se întoarcă acasă! La familia lui, la sora lui ce-l așteaptă cu inima strânsă și la toți prietenii și colegii de la școală. Toți îl iubesc pe Geo și nu și-l pot imagina decât sănătos din nou, vesel și pe bicicleta lui cu care obișnuia să facă drumeții!”

Donatiile se fac in contul asociatiei cu mentiunea: ” Donatie GEO”

Asociatia Împreună pentru Bubu
CIF: 42440643
Conturi:
IBAN Lei: RO69BTRLRONCRT0540786801
IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801
Codul SWIFT: BTRLRO22
Revolut:
IBAN : GB70REVO00997013368908
BIC: REVOGB21
Număr de telefon: 0737076001
Pay Pal : [email protected]

Sau pe site direct:


https://impreunapentrububu.ro/doneaza/

 

Geo a trecut si de al 2-lea transplant!

25.01.2021
.

Luni , in 25.01.2021 au facut RMN-ul, asteptam rezultatul.

Starea lui generala este foarte buna, mananca binisor si sunt externati, stau la hotelul pus la dispozitie de spital.

Va pun cateva poze in galerie!:)

Multumim ca ne-ati fost alaturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

...