Impreuna pentru Ghedeon Patrick
Patrick Ghedeon
Caz activ de 112 zile
Donează pentru Patrick Ghedeon

Se spune ca “unde sunt multi puterea creste “, am simtit asta pe pielea noastra si traiesc cu aceasta convingere ca acolo unde suntem multi , puterea creste si impreuna dovedim ca suntem mai buni, si cel mai important este acum , ca impreuna putem sa il ajutam pe Ionesc Patrick Ghedeon.

Patrick este copilasul Nicoletei si a lui Petru, si fratele lui Denis. El este nascut in 2015, in 23 iulie, in Lugoj, judetul Timis.

Patrick, are 6 anișori, este la scoala primară, în satul sau, mai exact Jabar, comuna Boldur, este un băiețel foarte jucăuș, si cumintel, ascultător si ii place sa petreacă foarte mult timp cu fratele său mai mare. Denis ,fratele lui Patrick isi dedica o mare parte din viata si timp pentru el.

Ioana Petrescu
Alături de Patrick sunt părinții, fratele si iubita acestuia , toti cei dragi lui, verisori, unchi, matusi, prieten care il iubesc foarte mult.
 Cosmarul lor incepe in 2021, chiar in luna iulie. A facut niste analize și în urma unei hemoleucograme , au ieșit diferite elemente ale sângelui scăzute , printre care trombocitopenie severă și anemie descoperite , în urma cărora s-a recomandat internarea de urgență la spitalul clinic din Timișoara “Luis Țurcanu ” unde a fost investigat timp de 6 luni de zile , au urmat multe analize , hemoleucograme în care trombocitele , hemoglobina , neutrofilele și toate elementele sângelui au fost în scădere tot aceste timp , ca bănuiala a fost funcționarea necorespunzătoare a măduvei osoase , drept urmare a fost făcută puncție(4 puncții pe timpul șederii în spital) în urma căreia se ridică suspiciunea unei anemii aplastice sau sindrom mielodisplazic, motiv pentru care se decide efectuarea din nou a puncției medulare cu biopsie asociată. Lultima puncție se confirmă faptul că măduvă este bolnava, nu produce celule și începe să se usuce . Hemoleucograma se menține cu valori scăzute , trombocitopenie persistentă și neutropenie severă.
  În timpul internării în spital iau administrate următoarele tratamente (predinsona , tratament cu corticosteroizi , dexametazona injectabilă) în urma cărora nu au fost observate îmbunătățiri.  La biopsie osteo-medulara , celularitatea a fost mult redusă(20%). Singurul tratament vindecător recomandat este transplantul de celule stemde la donator străin , fiind prelevate probele de la fratele lui care este 50% compatibil.
 Parintii au decis sa plece in Turcia, acolo unde au o raza de speranta ca isi pot salva copilul.
    Ieri dimineață, 11 martie 2022,  la ora 6:00 au intrat în Turcia, după care au fost la spital , medicii l-au luat instant pe Patrick, l-au consultat , i-au pregătit actele de internare și după aceea familia lui a avut o ședință împreună cu medicul specialist și o traducătoare care a spus așa “7 sau 10 zile facem investigații și facem toate analizele ce le-au făcut cei de la Timișoara în 6 luni “.
 Diagnosticul este greu, el este un copil care are inca multe de experimentat si de trait, insa nu durere. Pentru ei durerea este prea grea, prea mult si greu de inteles.
 Diagnnostic principal:Sindrom mielodisplazic
Trombocitopenie persistenta, refractare la administrarea de imunoglobuline si corticoterapie
Leucopenie cu neutropenie persistenta
Anemie normocroma normicitara forma usoara
Sindrom de QT lung in observatie
Pancitopenie forma severa
 Costuri : peste 130.000 euro
Doar investigatiile de inceput costa 6.500euro.
Costa 6.500 de euro investigațiile plus diagnosticul și după se planifică pașii tratamentului și modul în care acesta îi va fii administrat și o să se înceapă căutarea donatorului in primul rand printre cetățenii turci și după printre cetățenii întregii lumi daca nu se găsește compatibil in Turcia.
 Este o misiune grea insa ne-am “obisnuit” din pacate sa avem cazuri foarte grave si cu ajutorul lui Dumnezeu si impreuna cu voi, va cer sa ii dam o mana de ajutor.
 Este nevoie de noi si din pacate urgent, pentru ca el deja se afla in Turcia si din pacate fara bani, il pot trimite acasa :(.
 Imi doresc sa il ajutam, cum putem noi. Cu tombole, licitatii, maratoane, donatii , VA ROG SA FACEM FIECARE CATE PUTIN PENTRU ACEST COPIL.
 Patrick Ghedeon , un nume cu o putere mare, Patrick va fi copilul nostru pentru urmatoarea perioada.
 Donatiile le puteti face direct pe site sau prin transfer bancar in conturile de mai jos, cu specificatia: PATRICK GHEDEON
Date bancare:
Beneficiar: ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU BUBU,
Cod fiscal: 42440643
Cont IBAN RON: RO69BTRLRONCRT0540786801
Cont IBAN EUR: RO19BTRLEURCRT0540786801
Banca Transilvania, Agenția Bega Timiș
Cod SWIFT:BTRLRO22
Cei care aveti firme sau cunoasteti prieteni acre au firme , le putem oferi contract de sponsorizare pentru cei 20% procent din impozit, deasemenea putem instala si urne , acolo unde ne este permis.
 Pentru detalii suplimentare va rog sa ne scrieti pe adresa de email: [email protected]
 Va multumesc anticipat pentru tot ajutorul si fiecare donatie.
 Va iubim si va imbratisam.
 Patrick suntem alaturi de tine!
Contact: Csilla ,mama lui BUBU
 – pentru contract de sponsorizare
 – pentru a amplasa urne
 – licitatii
– tombole
Pe grupurile dedicate asociatiei puteti afce tombole si licitati :
Grup Privat, unde va puteti inscrie:
 Donatiile le puteti face direct pe site sau prin transfer bancar in conturile de mai jos, cu specificatia: PATRICK GHEDEON
Date bancare:
Beneficiar: ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU BUBU,
Cod fiscal: 42440643
Cont IBAN RON: RO69BTRLRONCRT0540786801
Cont IBAN EUR: RO19BTRLEURCRT0540786801
Banca Transilvania, Agenția Bega Timiș
Cod SWIFT:BTRLRO22

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

...