Grăbim pașii cu viteză- RALIU pentru Alexandra

4
684

Dragi prieteni ,

Vă anunț cu bucurie că am primit un mesaj foarte frumos, care ne va bucura pe toți.

Astfel în câteva ore îi dăm drumul la licitații , la donații pentru km-i puși la dispoziție de piloții acestor curse și mergem cu toată viteza înainte pentru Alexandra!

Vă las mai jos mesajul integral , pentru ca vreau sa ne bucurăm împreună:

 “Numele meu este Dariana M., reprezint echipajul timișorean: Potocean Răzvan / Mateuț Dariana. Echipajul nostru va participa la Campionatului Național de Raliuri 2020, Campionatul National de Viteza în Coasta precum si alte etape regionale.

  Vă scriem aceste rânduri deoarece urmărim cu mult interes, atât progresul lui Bubu, căruia îi transmitem pe aceasta cale multă sanatate, cat si celelalte cazuri ale asociatiei dvs.

   Astfel, am vazut campania UltraMaratonului, la care am dori, sa ne alaturam, intr-un mod diferit, daca ne acordati permisiunea.

 In perioada 26-27.06, va avea loc prima etapa a Campionatului National de Raliuri, Raliul Argesului.

    Am dori sa “punem la dispozitie” kilometrii pe care ii vom parcurge, in acest raliu, peste 225 de km.

   De asemenea, dorim sa completam seria de tricouri scoase la licitatie.

 Asemenea colegilor fotbalisti, putem sa oferim 2xtricouri insotite de cartonase cu autografe si suntem deschisi si la alte idei.

   Totodata oferim spatiu pe masina de raliu, pentru 2x stickere cu asociatia dvs. deoarece, cu un total de 18 campionate diferite, 120 de evenimente/ an, 1400 de sportivi licențiați, 400 de arbitri și peste jumătate de milion de spectatori care asistă la evenimentele organizate sub steagul Federației Române de Automobilism Sportiv, speram sa sensibilizam oamenii si sa facem si mai cunoscuta asociatia dvs. Așteptam cu interes un raspuns din partea dvs.”

Revin cu detalii cât de repede,

4 COMENTARII

  1. Sunt mândră că sunt într-o echipă de oameni deosebiți, sunt mândră sa stiu ca avem așa oameni in ROMANICA .noastră frumoasă ,iar sa alergăm e o plăcere pe lângă faptul că e sănătate curată 💯👈👣👣👣👈
    Noi alergăm si COPII nostri îi salvăm ❤❤👣

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here