Vaccinul Zolgesma – 2.1 milioane de dolari

0
1313

“Cel mai scump preț pentru o viață!”

1.Oare atâta valorează viața unui copil?

2.Câți dintre voi v-ați cutremurat când ați văzut suma asta?

3.Putem noi , oamenii, face ceva ?

Prima data am auzit de acest vaccin prin Martie 2020, pe atunci am crezut că este un caz și sigur oameni vor pune cot la cot și vor ajuta.

In Aprilie , după ce am primit certificatul de înregistrate a asociației, mi-a sunat telefon …și uite așa am auzit de al 2-lea copil, care are nevoie de acest vaccin.

L-am preluat pe asociație , apoi am mai aflat de încă un copil , și încă unul care a depășit deja vârsta maximă pentru vaccin , și apoi BUMMMM , 2 copii, din aceeași familie au nevoie de acest vaccin.

E ‘ prea mult pentru mintea mea, și sa îmi imaginez cum este viața părinților cu un singur copil și cu o “datorie “ de 2.1 milioane de dolari , dar când mă gândesc la o familie unde 2 dintre gemeni au același boală și au nevoie de două vaccinuri , adică 4.2 milioane de dolari …

Astăzi am aflat încă o informație zguduitoare , astfel că , părinții pe lângă faptul ca trebuie sa își “vândă un rinichi , o inima , un creier , un suflet , viața însăși “ pentru cei  2.1 milioane , mai este necesar sa plătească peste 200.000euro ptr cheltuieli adiacente.

Oare cât de mare este un om mic?.

 

Dragi prieteni , acum , mai mult ca niciodată , este nevoie să ne mobilizăm și să ajutăm acești copii să sufere cât mai puțin și sa rămâne in viața!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here