“Lupta, fi puternica!”

  Sunt momente în viață in care nu ai voie sa renunți, mai ales dacă depinde viața copilului tău de tine.

  Astăzi , 4 martie 2020, era să îl pierd din nou pe fiul meu, din cauza unei turte dulci. Dacă renunțam să lupt pentru el, dacă mă panicam, el nu ar mai fi acum lângă mine în pat. A mâncat o turta dulce. Atât de hotărât era și mânca cu așa o poftă ca nu imi venea sa il opresc, nici nu îmi imaginam ca se poate îneca. A început să respire greu, se înroșise, apoi încet-încet nu mai avea suflu, nu putea respira. Eram la vecini in vizita,  am început să ii băgăm apă pe gură cu seringa, el își pierdea puterile însă strângea din dinți atât de tare că nu mai puteam sa ii scot turta dulce din gură….luptaaaaa pentru viața lui. L-am bătut pe spate, apoi mi-a zis vecina sa il tin de nas, ca poate deschide gura. Am făcut ce am stiut , intre-timp  am sunat la 112, iar ei la telefon ne-au zis sa il “batem” pe piept. Până au venit ei, daca nu faceam ce trebuie , Bubu nu mai era. :(((

Eram 5 adulți lângă el si încă 2 copii mici , el era in brațele  mele …simțeam ca doar noi doi eram in acel moment si Dumnezeu.  :((

Atunci mi-am zis in gand ” trebuie sa FI PUTERNICA , sa nu te panichezi si sa fi rațională, hai , salveaza-ti copilul “.

Bubu si-a revenit după cateva minute , apoi a ajuns si echipa medicala.Au venit 6 persoane, cu tub de oxigen dupa ei, cu 2 genti mari, echipati si pregatiti sa intervina.

Bubu isi recapatase suflul , era molesit , obosit, traspirat dar a zambit. Asta stim noi doi sa facem, oricat de greu ne este zambim si rezistam.

Daca el poate, pot si eu !

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here