Înainte de a pleca ….20 ianuarie 2019

0
780
Inainte de a pleca la Barcelona

Draga noastră familie

Ma pregătesc sa fac bagajul pentru plecare la Barcelona, însă am vrut, înainte de asta ,sa va scriu câteva rânduri .

Săptămâna trecută , a fost o săptămâna foarte grea in tot ceea ce privește așteptarea răspunsului de la spital , cu tot ce înseamnă “birocrație acasă “!

Contrar nervilor pe care i-am acumulat săptămâna trecută , nu am ajuns in casa de nebuni :)) …și pana la urma totul s-a rezolvat !

Astăzi este o zi in care vreau sa ma incarc pozitiv și sa Ma pregătesc pentru un “drum lung” din toate punctele de vedere .

Îmi doresc sa plec , sa știu ca Bubu v-a fii pe mâine bune și îmi doresc deasemenea sa ne întorcem cât de repede posibil !

Nu îmi este frica și nici teama pentru ce v-a urma , pentru ca Dumnezeu este cu noi și voi sunteți cu Dumnezeu !

Singura mea grija este sa nu se sperie Bubu , însă la cât este el de voios in ultima perioada , sper ca este doar o “grija mică.”

Va mulțumesc pentru fiecare bănuț , pentru fiecare urnă , pentru fiecare prăjiturică vândută , pentru toate rochiile licitate , haine , tablouri , căni , tricouri , colinde , concerte , colete trimise din toată țara …….și multe altele , pentru mesajele frumoase și pentru fiecare seara petrecuta in rugaciune alături de noi!

Mulțumesc pentru spijin OMului care ne-a lăsat sa stam in apartament , de 4 luni , fără sa ne ceara nici măcar bani pentru întreținere !

Mulțumesc Miloicov Bacean Oana Codruta pentru fiecare ora petrecuta pentru ședințele terapeutice , din Timsioara pana la București 🙂.

Mulțumesc Simona Rosut pentru fiecare secunda , minut , pentru fiecare lacrima și pentru tot ajutorul tău din 30 August 2019 pana astăzi ….petrecut alături de noi la distanța și pentru ședințele care m-au ajutat sa nu ajung in” turnul Cenușăresei”.

Mai este un om căruia trebuie sa ii mulțumesc in mod special , singurul om care a zis ca fiul meu v-a trai , domnul Popescu Remus.

Mulțumesc părintelui Ciprian Gradinaru pentru ca m-a ajutat sa cred in Dzeu …

Mulțumesc doctoriței Craiu Dana, pentru ca a făcut multe pentru Bubu !

Mulțumesc din suflet asistentelor și infirmierelor de la spitalul Obregia , pentru ca noi cu ele am petrecut cele mai urate momente din viața noastră și ne-au fost alături necondiționat , atât profesional cât și personal ! Iar la masa de Crăciun , ne-au invitat alături de ele:)

Aceste ființe minunate , m-au susținut cel mai mult , dintre toate spitalele pe unde am umblat !

Mulțumesc spitalului Matei Bals, terapie intensiva , pentru ca acolo ne-au făcut sa ne simțim ca acasă și doctorii și și asistentele !

La spitalul IOMC ii mulțumesc doctoriței Ciomartan , ca ne-a permis sa continuam tratamentul cu Mabthera , atunci când nici un spital nu ne mai primea.Sunt sigura ca ne-au primit datorită doctoriței Craiu , și ii mulțumesc pe aceasta cale!

Le mulțumesc și spitalelor care ne-au refuzat pentru ca m-au pus pe gânduri ….!!

Spitalului Marie Curie , terapie intensiva , ii mulțumesc șefului de secție , pentru ca ne-a permis sa ii facem acolo prima doza de mabthera , deși erau cam sceptici ca Bubu v-a supraviețui ! Aici din nou Dr Craiu a făcut cumva sa ne primească spitalul , ne-a ajutat mult și ne-a dat și protocolul de administrare !

Perfuzia aceasta cu Mabthera te poate omora de la prima picătura…a fost crunt sa semnam acordul pentru administrare , pentru ca scria clar pe hârtie ca îl putem pierde pe Bubu de la prima picătura ! ( scrie : care poate duce la moarte ) :((

Mulțumesc celor care au trimis povestea lui Bubu la “Orașul faptelor Bune” , pentru ca datorită vouă , ne-au sunat intr-o zi de doua ori ! Mulțumesc Radio ZU și Sensiblu !

Mulțumesc RadioBanateanu.com pentru emisiunea dedicată lui Bubu!

Mario Irinel este omul din spatele radioului , om cu care ne-am și împrietenit , ca și cu toată lumea de altfel !:)

Mulțumesc Tele Europa Nova, pentru ca ei au fost primii care au făcut reportajul cu cazul lui Bubu! De acolo un OM minunat ,îl ajuta pe Bubu necondiționat , domnul Petrica ! 🙂

Mulțumesc Antena 3 , pentru ca ați difuzat reportajul cu cazul lui Bubu!

Mulțumesc echipei care a venit la spital pentru interviu.

Mulțumesc domnului Arafat , care ne-a pus la dispoziție un avion sanitar , atunci când i-se agravase starea lui Bubu …pentru ca dacă el nu ne ajuta , nu ajungeam in timp de la Timisoara la București la spital !

Mulțumesc ministerului sănătății care ne-a sprijinit cu imunoglobuline și cu transferul la București !

Mulțumesc actualului ministru și echipei de la M.A.I pentru fiecare intervenție !

Mulțumesc Dna doctor Daria Muir pentru ca faci totul pentru noi!

In mod special , trebuie sa ii mulțumesc pentru toate cele de mai sus lui Adrian Ionescu, verișorul fostului meu sot , fără de care nimic din cele de mai sus nu erau posibile .

Adrian este omul care a stat zile și nopți sa se documenteze despre boala lui Bubu și despre ce este de făcut, care a dat mii de telefoane la cele mai importante instituții ale statului , omul care se ocupa și in prezent de plecarea noastră cu avionul , cu ambulanta …nu am cuvinte sa ii zic cât ii suntem de recunoscători lui și întregii lui familii !

La final , as dorii sa ii mulțumesc familiei mele .

Mama , care este trup și suflet alături de noi.

Fraților mei și surori mele pentru tot sprijinul.

Surorii mele in mod special , pentru ca dacă nu făcea ea grupul “Impreuna pentru Bubu” , astăzi nu v-as cunoaste și astăzi sigur nu as putea sa ca zic ca plec in alta țara pentru al salva pe Bubu!

La acest grup au muncit trup și suflet: Lavinia Valentina Cazan, Gabriela Lazar, Zoltan Zoly, Bogdan Hornea mai mulți decât știu eu 🙂 ….fără voi noi nu am fii reușit sa strângem atâția bani și atâția oameni faini alături de noi !

Hajni Cristina îți mulțumesc ca ai adunat o echipa de medici extraordinari pentru a găsi cea mai buna soluție pentru Bubu.

Pentru voi cei care nu ați dormit nopți întregi , Gabriela, Lavinia , Zoly, Csaby, Pistu, mama,Bunicii/ socrii lu ‘Sister , care au stat cu nepotii pana sister lucra pe grup , Valentin Hornea, Susana Hornea…. ..am o familie atat de mare , sper sa nu uit de nici unul din postare… …eu 🙂

Mulțumesc MMTCG pentru sprijin !

Mulțumesc Ioana Vartosu pentru ajutor , pentru munca depusă , pentru ca ai răspuns la fiecare apel , mesaj …contracte, mail-uri și cine știe câte ai mai făcut și nu știm, necondiționat !

Mulțumesc Ciotea Mihaela pentru ajutor, pentru ideea cu urnele și pentru implicare.

Adrian Săcăluș îți mulțumesc pentru fiecare urnă muncita , pentru fiecare email trimis și pentru ca mai ajutat de câte ori a fost nevoie ,necondiționat!

Adrian este cel responsabil pentru pozele frumoase ale lui Bubu , mai ales poza care a făcut înconjurul lumii.

Mulțumesc Alina , pentru implicarea ta maxima , de a crea grup special pentru Bubu pentru venirea noastră la Barcelona , pentru fiecare telefon , email :)) fiecare telefon de încurajare :” Capul sus Csilla, se rezolva “, îmi spunea zilnic!

Mulțumesc bunicilor pentru tot sprijinul și tatălui lui Bubu , ei ne-au fost alături atunci când au putut însă am fost zilnic prezenți in rugăciunile lor!

Va mulțumesc tuturor pentru fiecare secunda petrecuta cu emoții, lacrimi …și iubire , și ca ati stat zilnic alături de noi, chiar dacă virtual !

De multe ori va simteam atât de aproape și îmi dați putere zilnic 🙂 cu mesajele voastre frumoase!

Îmi doresc sa călătoresc cu Bubu pe la fiecare dintre voi, sau măcar sa ne adunam pe județe …ca sa va pot îmbrățișa!

Postarea mea acum as vrea sa continue cu Petra, Nikol, Simona D., Simona I., Alina , Cristina, Andreea , Claudiu , ….as vrea sa pot trece numele fiecăruia dintre voi , cei care ați donat pentru Bubu , însă nu pot acum ….dar nu voi întârzia mult(numai pana Ma întorc cu Bubu din Barcelona )!

Sa știți ca am citit fiecare mesaj , de la fiecare dintre voi și fiecare comentariu la fiecare postare , chiar dacă nu citesc in ziua respectiva , noapte când doarme Bubu , stau și ma incarc pozitiv cu ele!

Am citit fiecare mesaj la dovada donației , de pe toate conturile ! Sunt mii de mesaje , cred ca sunt f putine cazurile in care nu este scris nimic !ceea ce îmi demonstrează ca ați făcut Donația cu sufletul si din inima !

Apreciez enorm de mult , cuvintele nu pot exprima ceea ce simt acum!

Va mai scriu și înainte de plecare facem un live cu Bubu in prim plan!

Urne confecționate de Adrian Săcăluș

Va pupam , va iubim si va îmbrățișăm pe toți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here