La mulți ani Bubu meu!:)

39
1867

Astăzi Bubu a împlinit 2 ani și 6 luni

     Îmi aduc aminte cu tristețe de ziua în care Bubulică a împlinit 2 anișori, pentru că îi împlinise pe un pat de spital. Eram într-un spital unde medicii nu ne dădeau multe șanse de viață, însă în aceea zi toți îi ziceau “La mulți ani!”Când îi vedeam cum se uită la noi, și cum zic acel “La mulți ani!” , m-am simțit groaznic.

Bubu, într-adevăr nu era bine, însă respira și chiar dacă nu am putut să îi facem o petrecere și să fie înconjurat de copii și familie, eram fericită că trăiește…indiferent cum era situația.

Bubu 2 anișori
De ziua lui 🙁

A venit fratele meu în aceea zi și a adus un tort și o lumânare cu cifra 2…i-am cântat în surdină “La mulți ani!” , apoi am coborât și am plâns cu hohote pentru că Bubu meu nu putea sufla în lumânare…

Astăzi a fost o zi minunată, a fost soare afară, a fost cald, a fost prima zi de după carantină, în care am avut voie să ieșim afară o oră… și a fost ziua în care Bubu a împlinit 2 ani și 6 luni.

Mi-am dorit mult să fie sărbătorit astăzi, așa că am luat baloane, cadouri , Lenuța a făcut un tort și am făcut petrecere, iar Bubu a suflat în lumânare….

A fost o zi plină de emoții pentru mine, a fost o zi grea cea în care a împlinit 2 ani, a fost grea și ziua de astăzi, însă intensitatea a fost alta.

A fost grea ziua de astăzi pentru că Bubu iubea să cânte cântecului “La mulți ani!” , însă nu poate încă…și mi-am adus aminte toate întâmplările de atunci.

Sunt fericită că am avut cu cine sărbătorii această zi, iar Bubu a fost foarte fericit.

A fost și Eva cu Iasmina, și Lenuța cu Costel, și Bica 🙂 ( bunica fetelor ) și Buni a noastră.

Mi-ar fi plăcut să fiți și voi aici cu noi, însă sunt sigură că v-a venii și aceea zi.

La mulți ani tuturor și multă sănătate!

Bubu 2 ani și 6 luni
Bubu nostru
Împreuna cu oameni dragi
Lenuța noastră

 

39 COMENTARII

  1. La multi ani fericiți și sănătoși Bubulică! Esti o minune de copil! Dumnezeu te iubeste si la următoarea aniversare vei canta si tu! Povestea ta mi.a intarit mult mai mult credinta in Dumnezeu! Sa fiti sanatosi si puternici!

  2. La multi ani pui mic si frumos, puternic si voios! Fie ca la anul sa fii si mai vesel si sa te auzim cantand ! Te iubim, multa sanatate iti dorim si toate imbratisarile din lume ti le trimitem tie,mamei tale si bunicii tale.

  3. La mulți ani, MINUNE!!! 🎉 ❤️
    Si eu am un băiețel Cristian, născut tot în 26, dar noiembrie. Ieri a avut 5 ani și 5 luni 😊.
    Multă sănătate! 😘 😘 😘

  4. La mulți ani Bubulica drag ! Sa iti dea Dumnezeu si mai multa putere si mai mult sa lupți , esti minunat si iti dorim să fi fericiti , sa ai parte numai de miracole si bucurii in viata! Te îmbrățișam cu drag !

  5. La multi ani copil minunat! Esti un ingeras frumos si puternic! Sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata! Felicitari mami pt minunea de baietel! Sunt si eu mama unui baietel de 2 anisori pe care il alint Bubu🙂

  6. #Bubulică 🤍🥰🤗,La mulți, mulți ani copil frumos și iubit!!!Domnul să-ți fie aproape la fiecare pas, să-ți facă zilele senine și fericite așa cum e chipul tău, să te bucuri in viață de tot ce e mai bun și mai frumos pe lume alături de cei dragi și să nu mai treci niciodată prin necaz!🙏🤍🥰🤗🎁🎂Te pupăm și te îmbrățișăm cu drag!🤗😘🎁🎂🥰

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here