Raliu – Echipajele din Timișoara îi dedică Alexandrei 96 de km-i

0
287
Interviu cu Dariana Mateuț
1.Cine sunteți?
 -Echipa de automobilism sportiv “Sport Masters Year 2012“, infiintata in 07 iunie 2012 in Timisoara este un proiect complex, dezvoltat pe multiple directii, toate in stransa legatura cu motorsportul.
  Echipa “Sport Masters Year 2012” a fost înființată de către regretata Daniela Zaharie. Numele ales are legătura cu scopul inițial: să promoveze performanțe sportive Românești, mai puțin cunoscute, în țară. În acest sens, pe mașina cu care concura Daniela la vremea respectivă, a fost inscripționat un text despre performanța obținută de Nuța Olaru la o competiție din Colorado, USA. După accidentul în care Daniela și-a pierdut viața, toate demersurile noastre ii sunt dedicate ei.

Echipa activează cu succes până în prezent iar “Sport Masters Year 2012” este marcă înregistrată a Asociației „Clubul Sportiv Daniela Zaharie”.

Suntem o echipa unita de aceeasi pasiune si acelasi scop: participarea si organizarea competitiilor automobilistice, evenimentelor de educatie rutiera si pentru sanatate, evenimente de promovare a sigurantei rutiere si evenimente caritabile.

Echipaj Potocean/Mateut: uniti de atracțiea și fascinația denumită Motorsport, debutam în  cadrul Campionatului National de Rally 2.

Stim că într-un echipaj este vital că ambii membrii să aibă o relație bazată pe respect, luciditate și dedicare completă.
   Trecând peste latura emoțională de atașament pe care o avem fata de automobilism, aceasta pasiune reprezintă un mod foarte complex prin care ne dorim sa evoluam din punctele de vedere și sa ne auto-depasim.

2.De ce ne-ati ales pe noi?

Asociația ‘Clubul Sportiv Daniela Zaharie’ alături de echipa automobilistica „Sport Masters Year 2012” a mai organizat evenimente cu scopuri caritabile, iar acum a venit momentul sa dam o mânã de ajutor într-un mod inedit. Am ales să ne unim fortele, sa ne străduim, să ajutăm și să sprijinim cazurile umanitare, sub orice formă posibilă.

3. Ce faceti?
 Dorim sa contribuim si noi la cazul Alexandrei, si sa punem la vanzare/donatie km-i parcusi la raliu.
4. Povesteste-ne despre cartonasele licitate pentru eveniment.
Daca inainte de pandemie, in cadrul Startului festiv al fiecarui raliu abia asteptam sa ne intalnim cu fanii, sa povestim cu ei, sa facem poze impreună si să le oferim, ca amintire, gandurile noastre bune, transpuse pe cartonasul cu autografe, acum, distantarea sociala ne tine la distanta. Asta nu ne opreste să fim impreuna pentru o fapta buna.


Oferim cartonase semnate de catre ViceCampionii Debutanti 2018 Brezoszki A/Mateut D.
De asemenea, prin amabilitatea dl. Frank van Nunen, fondator al platformei www.gp24.ro care lucrează la promovarea Motorsportului, oferim poze semnate de catre piloti celebrii din F1.


5.Ce este gp24?

    Ceea mai importanta platforma online dedicata motorsportului www.gp24.ro, realizată de pasionați F1/ Motorsport pentru pasionații F1/ Motorsport și publicată de persoane implicate activ în Motorsport, atât site-ul cât și Aplicația GP24 reprezintă deja un nume pe piața online. Lunar, este cel mai vizitat portal de motorsport romanesc si nu numai si este accesat de vizitatori interesați de sportul automobilistic.
  Parteneriatul nostru, colaborarea dintre Asociația „„Clubul Sportiv DANIELA ZAHARIE”, echipa „Sport Masters Year 2012” și „GP24 Știri F1 & Motorsport”  a început în anul 2019, odată cu lansarea Campionatul Județean de AutoSlalom Timis si are la baza dorința comuna de a oferi pasionaților de motorsport acces la informații cat mai utile și variate.
In parteneriatele media pe care le stabilim, urmărim să susținem proiectele în care credem și pe care le organizam.

6. Ne puneți la dispoziție și urnă la raliu?

Da, v-om avea si o urnă pentru micuța Alexa.

7. Te rog sa ne descrii echipele care doresc sa doneze km-i pentru Alexa.


 Echipa 1: Potocean & Mateut

-Potocean R.-PILOT
Razvan, 33 ani, Timisoara
Debut: 2013
Slogan: I can. I will.

-Mateut Daria, 32 ani, Timisoara-COPILOT
Debut: 2010
Slogan: Never give up!Echipa 2: Va participa la evenimentul de la Klausemburg Gravel Race, care are loc la Cluj-Napoca în 27 iunie!
Pilot Setyar A.: 30 ani, Timisoara
Echipa 3:

Pilot Setyar C.: 62 ani, Timisoara
8. Cand va avea loc evenimentul?
Evenimentul este in 26-27 iunie la Arges si unul la Cluj-Napoca.
9.Câți km -i veți parcurge ?
Impreună cele 3 echiaje vor parcurge 96 km-i pe care ii dedica Alexandrei.
Mulțumim frumos dragi prieteni pentru implicare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here