Când nu mai pot , mai pot un pic!

2
562

Viața mi-a demonstrat in nenumărate rânduri ca nu exista limite!

Atunci când Bubu meu s-a îmbolnăvit, am încercat sa iau decizii raționale și când o “luam pe ulei” cu deciziile , ma rugam la Dumnezeu sa ma ajute sa merg pe calea cea buna.
Am luptat” cu dinții “pentru am salva copilul , însă am luptat cu zâmbetul pe buze și cu bucuria fiecărei zile in care ii auzeam respirația.

Mi-am zis:” atâta timp cât el respira, înseamnă ca e in viața”.

Și asta ma ajutat sa nu ajung in casa de nebuni ci sa lupt pentru el si împreuna cu el.
Pentru ca el a rezistat , in ciuda tuturor prognosticurilor , cred ca miracolul exista , iar credința mea in Dumnezeu mi-a salvat și Mie viața și și lui.
Am trecut prin toate cu zâmbetul pe buze , și oricât de rău îmi este tot timpul cineva acolo sus are grija sa îmi dea putere sa zâmbesc și sa merg mai departe .
Cred ca pe mine și pe Bubu ne-a salvat încrederea in Dumnezeu și faptul ca ne-am pus viețile in mâinile lui.
Îmi doresc ca toate mamele , toți părinții , să fie puternici, să i-a decizii raționale , nu emoționale , pentru ca asta ii poate costa viața.
Motivația eu mi-am găsit-o singură, era faptul ca “respira Bubu” ! Indiferent ca trebuia sa îl tin de mâini și de picioare 24/24 h ca sa nu se rănească , indiferent ca avea 9 kg la 2 ani, nu știam dacă aude sau dacă ma vede ….însă i-am cântat și i-am vorbit încontinuu.

Nu l-am jelit , am suferit extrem de mult însă nu mi-am permis sa plâng zile in șir sau sa stau departe de el mult timp ….pentru ca nu aveam acest timp!
L-am ținut in brațe zile și nopți , l-am iubit necondiționat, i-am vorbit permanent , i-am cântat zi lumina , si iată ca astăzi suntem “împreuna pentru Bubu “ si voi sunteți martorii revenirii lui.
Voi, Cu iubirea cu care ne-ați înconjurat si cu ajutorul vostru astăzi povestea noastră continua.
Am reușit împreuna!
Va iubim ,


2 COMENTARII

  1. Draga Csilla, te urmaresc tacut de Mai bine de un an si nu pot sa nu ma minunez de puterea pe care ti-a dat-o Dumnezeu. Nu prea am cuvinte sa iti spun cat te admir. Esti und exemplu pt mine ca mama. Ma rog ca bunul Dumnezeu sa va tina pe Tine si pe Bubu si pe Mai departe in mainile Sale si sa Va dea si pe Mai departe putere de munca pt asociatia voastra. Munca voastra e enorma si atinge atat de multe suflete disperate.
    Cu drag si cu un imens respect, Mihaela Tiwari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here