Cort
Îi plăcea mult să se ascundă în cortul lui.

Îmi aduc aminte , parcă era ieri, era o zi toridă de vară, Bubu avea deja 1 an si 9 luni împliniți , era o dimineață de vineri. Ne-am trezit la ora 8.00, am pregătit împreună micul dejun, apoi ne-am jucat un pic, după aceea ne-am pregatit de ieșit cu mașinuța. Lui îi  plăcea mult să vorbească la telefonul  și să se ascundă în  cortul lui, asta fiind una dintre activitațile pe care le făceam dimineața.

La plimbare cu mașinuța lui

După ora 9.00 am ieșit la plimbare cu mașinuța până la magazin. Era bucuria lui să mergem să cumpărăm “OUUU Mami” și ciocolată  Kinder.

În  drum spre casă  ne-am mai oprit să vedem un excavator și niște camioane de turnat beton, bucuriile lui 🙂

Nu a vrut să se dea jos

Ajunși acasă, ne-am dus să ne jucăm în curte, pe iarbă, unde Bubu inexplicabil, s-a urcat pe mine și nu a vrut să se de-a jos de pe pieptul meu, lucru pe care îl făcea doar în  pat, înainte de nani, am stat cât am stat așa, apoi am intrat în casă.

Pe la ora 16.00 a făcut “cip”, așa îi spunea Bubu la baie, în cădiță ca băieții mari, sa jucat în apă câteva minute, apoi la nani .

La ora 19.00 am mers cu el la tuns, acolo a plâns pentru că nu vroia să se tundă, așa că am fugit spre casă fiindcă începea să picure.

Ajunsi acasă, era 20.00 ceasul, ne-am pus să ne uităm un pic la TV, la 21.00 am mâncat și la ora 22.00 ne-am pus la somn.

Seara înainte de culcare, mă gândeam: Ce zi minunată am avut, cât de iubăreț a fost astăzi Bubu!

Am mers cu el la tuns

La ora 22.45 panică, șoc și groază, Bubu nu mai era Bubu.Avea niște mișcări ciudate, necontrolate ale guri, buza de jos , apoi a pleoapei, apoi mână și piciorul!

Așa începe povestea noastră sfâșietoare.

M-am întrebat de 1000 de ori, ce am făcut exact în aceea zi, poate sa speriat la tuns, sau poate l-am ținut prea mult în apă, îl ținusem 27 de minute, sau poate a mâncat ceva …nu mâncase  nimic diferit ….sau poate la înțepat o căpușă…nici una dintre ele nu sa adeverit încă.

Bubu era vaccinat la zi, deci nu știu dacă acesta ar fi motivul declanșator a celor ce urma să vină….

Vă las mai jos  video cu Bubu din aceea zi, înainte de ora 22.00. O minune mică și harnică.

Povestea abia începe….

https://studio.youtube.com/video/pq9oqlyne38/edit

2 COMENTARII

  1. Nici nu pot sa mai scriu ceva…nu stiu cum ai putut suporta asa ceva…am ramas marcata pe viata cu necazul acestui ingeras…cata durere Doamne…ma rog in fiecare zi sa va dea Bunul Dumnezeu, multa, multa sanatate,Bubu sa devina copilul dinainte, si sigur asa o sa fie, pentru ca s-o vazut ca Dumnezeu o lucrat pentru voi. Sunteti minunile Domnului ! Va imbratisez si va iubes ! Acum sunteti parte din familia mea !😘❤❤❤

  2. Citind tot ce ai scris e clar ca Bubu e o minune. ❤️
    M-am întristat ca am citit partea cu vaccinurile… Sa știi ca, din păcate, schema din România este destul de săracă. Deci, tocmai faptul ca i-au lipsit vaccinuri importante precum cel de meningita, hepatita A, varicela se poate sa fi fost un factor declanșator.
    Nu știu cum e acuma, dacă starea de sănătate ii permite, dar te sfătuiesc din tot sufletul sa te interesezi cum poți sa faci sa îl vaccinezi, pentru ca nu cred ca i-ar face bine sa facă imunitate prin boală.
    Doamne ajuta!!! Aveți grija de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here