Blondie & Bubu: “Avion cu motor, ia-mă și pe mine în zbor!”

0
166

Dragi prieteni, salvatori de minuni!

Trăim vremuri grele, pierdem persoane dragi din viața noastră și din păcate enorm de mulți copilași devin îngerași, mulți suferă de boli crunte, iar părinții plâng neputincioși ca nu își pot ajuta copiii.

E greu sa vezi cum copiii plâng de durere si nu poti face nimic.

Din pacate de cele mai multe ori, este necesar sa plecam din tara, ca sa ne salvam copii.  De foarte multe ori nu se poate transporta un copil cu avion comercial si este nevoie de un avion privat, tip ambulanta aeriana, care costa foarte mult.

Asociatia Impreuna pentru Bubu alaturi de Asociatia BLONDIE, dorim sa adunam bani pentru a cumpara un avion ambulanta, pentru a putea transporta mult mai multi copii si cu preturi mult mai mici, mult mai repede si cu sanse mai mari de a le salva viata.

Noi cei sănătoși cu familii sănătoase putem ajuta mulți, mulți copilași.

Uneori 5 sau 10 lei fac diferența atunci când suntem mulți.

Donați cât puteți!1f64f.png

Știu ca uneori suferința cauzata de fiecare copilas pe care încercăm sa îl sprijinim va lăsa pe suflet o rana, dar cand vedem ca acei copilași se vindeca, rana dispare, bucuria devine mai mare și ne apropiem de fiecare data de Dumnezeu, sa-i mulțumim pentru fiecare minune.

Donațiile se fac in contul asociației cu mențiunea :DONATIE AVION

2764.png Asociatia Împreună pentru Bubu                                                                                 CIF: 42440643                                                                                                    Conturi: IBAN Lei: RO69BTRLRONCRT0540786801                                                      IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801                                                               Codul SWIFT: BTRLRO22                                                                                         Revolut: IBAN : GB70REVO00997013368908                                                               BIC: REVOGB21

Număr de telefon: 0737076001

Pay Pal :

https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=LL4WKT2KMA6JE

Va mulțumim ca sunteți alături de noi toți, va mulțumim pentru sprijin, pentru implicare.1f64f.png

Ma inclin pentru bunătatea voastră și haideți sa ne bucuram impreuna de fiecare omulet mic salvat! 2764.png

Eu cred în puterea exemplului și daca postam ca am donat este un exemplu de urmat. Faceți cunoscute faptele bune, noi oamenii, suntem făcuți sa învățăm unii de la alții, sa luam exemplul bun și sa-l punem în practica.

Este nevoie urgent de un avion de acest tip, putem salva vieti…un minut conteaza, 1 leu conteaza …momentul il alegeti voi.

“Ne-am propus sa luam un avion medical intr-o tara in care nu exista ambulanta aeriana. Noi ne-am pus visul pe hold, fiind ocupati cu zborurile pentru copii in stare terminala, dar cei mici au crezut in acest vis si intr-o zi ne-am trezit cu ei la poarta si cu donatii de cateva sute de lei, pe care ii stransesera vanzand limonada, din alocatii si prin alte metode originale. «Noi vrem sa luam un avion si vrem mai multi copii si adulti alaturi de noi», ne-au spus cei mici.

De la debutul pandemiei COVID-19, în martie 2020, și până în prezent am transportat săptămânal copii către tratamente din alte țări sau i-am adus acasă punându-le la dispoziție zboruri private. După tot acest efort depus și după conștientizarea necesității existenței unui serviciu de ambulanță aeriană, ne-am asumat achiziționarea unui avion pe care să îl putem pune la dispoziția oricărei persoane care are nevoie de transport în afara țării pentru a ajunge la tratamentul de care are nevoie, complet gratuit.
În ajutorul nostru au sărit o gașcă de copii dornici să își pună în față talentele și să le vândă sub diferite forme.
Sunt mici, dar așa cum cred în Moș Crăciun și în unicorni, așa cred și în puterea lor de copii de a strânge banii pentru un avion. Au însă nevoie de sprijinul vostru, al oamenilor mari “-a povestit Adelina Toncean, fondatoarea Asociatiei „Blondie”.

Doneaza-ti si tu ziua de nastere sau devin-o parte din proiect!

Este nevoie de peste 2 mil de euro, pentru un astfel de avion, de aceea ne adresam tuturor, de la mic la mare, doar impreuna putem reusi!

“Avion cu motor, ia-ma si pe mine in zbor ” si ajuta-ma sa traiesc!””

#luamUnAvion #Bubu #Blondie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here