Maraton: Minute de zbor pentru ore de viață

0
169

M-am alăturat acestui vis, acestei necesități, pentru că este o nevoie reală și din păcate foarte necesară celor care sunt bolnavi iar șansa lor este în afara țării.

Vă rog să citiți DE CE-ul nostru și să ne fiți alături.

“Era 27 martie 2020 când ne-a fost cerut ajutorul prima dată să aducem acasă din cea mai roșie zona, Milano, un băiețel de 7 luni, intubat și operat pe cord. Atunci am organizat și achitat primul zbor medical privat. Nu am crezut că va exista și un al doilea. Astăzi suntem la zborul medical cu numărul 48 pentru 76 de copii și 5 adulți și le organizăm pe următoarele. Deja după primele zboruri am identificat o nevoie și ne-am asumat o soluție – LUĂM UN AVION”, spune Adelina Toncean, Fondatoarea Asociației Blondie.

În România, persoanele care au nevoie de tratament în străinătate își pot deconta valoarea tratamentului prin completarea formularului E 112, însă nu și valoarea transportului, care de cele mai multe ori este imposibil de suportat de către pacient.

Cele mai recente date statistice arată că în anul 2018 684 de persoane au plecat în străinătate în baza formularului E 112, aproximativ 2 persoane/zi.

În prezent, România nu deține o ambulanță aeriană cu care să transporte cazurile medicale în afara țării, având licență de zbor doar pentru zborurile interne sau în cazurile de catastrofă în care sunt implicați cetățeni români.

Costul de achiziție a unei ambulanțe aeriene este de peste 2.000.000 de euro. Convertind suma în minute, avem disponibile 2.000.000 de minute, așadar dacă ești sportiv, maratonist, ultramaratonist, iubitor de mișcare și excerciții fizice sau poate doar amator de sport, dedică-ți timpul primei ambulanțe aeriene.

Dacă vrei să te alături maratonului “Luăm un avion” o poți face în 2 moduri:

  1. Donezi timp din timpul tău – îți propui să alergi sau să practici un sport pentru un număr de minute,  îți poți scoate la vânzare minutele urmând ca ele să fie cumpărate de oamenii care cred în puterea ta;
  2. Cumperi minutele mesagerilor care deja s-au înrolat în maratonul “Luăm un avion” intrând pe site :                                                             https://impreunapentrububu.ro/doneaza-timp/

Durata maratonului este de 30 de zile, iar înscrierile se fac începând cu data de 9 martie 2021.

Asociația Împreună pentru Bubu susține și se alătura campaniei “Luăm un avion” a Asociației Blondie.

Donațiile se fac în contul asociației cu mențiunea: Donație avion

Asociatia Împreună pentru Bubu
CIF:  42440643

Conturi Banca Transilvania:
IBAN Lei:  RO69BTRLRONCRT0540786801
IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801
Codul SWIFT: BTRLRO22

Revolut
IBAN :   GB70REVO00997013368908
BIC: REVOGB21
Număr de telefon: 0737076001

Puteți dona și cu PayPal pe pagina: https://impreunapentrububu.ro/doneaza

Știm cu totii că un minut poate face diferența între viață și moarte, noi ne dorim ca acel minut să fie de salvare. De data aceasta vă rog să “cumpărați timp”, timpul dedicat de către mesagerii noștri, care duc povestea mai departe și își dedică timp din viața lor pentru cauze umanitare, pentru a salva alte vieți.

#Impreuna suntem mai puternici

#impreuna putem lua un avion

#luamunavion

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here