“Eu nu am voie sa cedez”!

4
396

Ai ajuns vreodata la epuizare maxima?

Ai simtit vreodata ca nu mai poti?

Ce solutii ai gasit?

Mamele cu copii speciali, nu isi permit nici macar sa se gandeasca la aceste intrebari, daramite sa si le adreseze. Oare cum rezista, oare cum fac?

Am intrebat cateva mamici de a lungul timpului, iar raspunsul a fost la unison:” nu exista asa ceva, mergem mai departe zilnic”.

Mi-a zis odata o mamica:” in ziua in care nu reusesc sa fac tot ce mi-am propus pentru evolutia copilului meu, ma simt vinovata si chiar daca nu dorm, a doua zi recuperez si ziua anterioara”!
Cata forta are o mama, un parinte cu copil special?!

Viata bate filmul si propozitia:”doar cerul este limita” este adevarata. Trebuie sa continuam , trebuie sa mergem mai departe, oricat de greu ar fii, si oricat de obosite fizic si psihic am fii. Mai departe de asta trebuie sa ne confruntam cu un sistem , cu o pandemie si cu “UNII IDIOTI” care ne pun bete in roate.

Intrebarea este : “Pana cand?”

Voi cum reusiti sa mergeti mai departe ? Cum va gasiti motivatia?

 

 

4 COMENTARII

  1. Mie îmi dă putere faptul că am copii sănătoși și un acoperiș (modest dar este) deasupra capului.

    Și sunt recunoscătoare pentru asta… pentru că văd la voi, mamele de copii speciali, prin ce treceți. Și atunci nu-mi mai pot permite să mă plâng sau să mă simt învinsă…

  2. Sunteți niște eroine, un exemplu pentru toate mamele care nu au copii speciali, dar fiecare copil este special în felul lui! Toate mamele simt de multe ori ca nu mai pot, fie ca au sau nu copii speciali.
    Fiecare are problemele ei, oboseala fizica, banii care nu ajung de la o luna la alta, dar trecem peste, toate pentru ei, pentru fericirea și sănătatea lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here